Monday, 2018-02-19
CLK Interpromet
Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 7
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Loctite ljepila!

Oficijalna stranicaloctite

LOCTITE--dio Henkel Group od 1997-je proizvođač specijalnih kemikalija, poznat širom svijeta koji proizvodi i prodaje strojarska ljepila, brtvila i premaze direktno u proizvodnju i preko svoje mreže industrijskih distributera. Kako bi se kupcu mogućilo dobivanje informacija iz jednog, fokusnog izvora, Henkel je osmislio poslovni sektor Henkel Tehnologies, konsilidirajući tako sve industrijske sustave i usluge u jednu jedinstvenu tržišnu ponudu. Henkel Tehnologies u cijelom svijetu ima 3 osnovna dijela:

 * Loctite Strojarska Ljepila
 * Industrijska Ljepila i Brtvila
 * Surface Tehnologies

Loctite® proizvodi koriste se u vrlo raznolikim granama indistrije, od elektroničke, auto i avioindustrije, strojarogradnje i proizvodnje medicinskih pomagala kao i u mnogim poljima opće industrije.Asortiman proizvoda sadrži rješenja za industrijsku proizvodnju, održavanje u industriji i održavanje i njegu automobila. Dodatna linija Loctite® proizvoda sadrži maziva, odvijače za kalupe, čistače i druge posebne proizvode korisne kod izrade lijepljenog spoja. Dostupna je kompletna linija standardne dozirane opreme, uključujući i ručne i automatske sustave doziranja i stvrdnjavanja, oprema se može konstuirati i "po mjeri" te se izraditi i instalirati kako bi zadovoljavala točno određene, specifične proizvodne potrebe.

Naš je pristup, raditi rame uz rame s kupcem u svim fazama: od dizajna i razvoja proizvoda do samog proizvodnaog procesa, sa simulacijama i testiranjima kako bi se ponudilo kopletno, sustavno rješenje. Tehnička pomoć i podrška dostupna je u našim centrima po cijelom svijetu.

Calendar
«  February 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Entries archive
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits
  • Copyright CLK interpromet © 2018